Головна / Новини / Заходь у гості, щедра осінь!

Заходь у гості, щедра осінь!

Заходь  у  гості,  щедра  осінь!

Скромна краса пізньої осені. Зникли яскраві барви, віддзвеніли пташині голоси. Природа, ніби причаїлася, чекаючи зимових холодів. Хоч і не дуже веселий місяць листопад, та в ньому є і своя принадність. Осінні похмурі дня світлішають, коли відзначають свято Врожаю.

Саме напередодні Дня працівника сільського господарства у Державному навчальному закладі «Чубарівський професійний аграрний ліцей» відбулося свято народознавства «Заходь у гості, щедра осінь!», на яке завітали гості з м. Запоріжжя: методист науково-методичного центру професійно-технічної освіти Любов Пацей та методист обласної бібліотеки для юнацтва Вікторія Писанець.

Це свято стало візитною карткою бібліотеки ліцею у ІІ турі обласного огляду-конкурсу серед професійно-технічних навчальних закладів «Краща бібліотека ПТНЗ».

Радо стрічала гостей запашним короваєм, символом добробуту та достатку Гуляйпільського краю, учнівський президент Каріна Карнаух. Ведучі свята Тетяна Рибка та Євген Поліщук запросили на гостини золотокосу щедру осінь (Каріна Оліфан, 3 курс), яка прийшла у гості не з порожніми руками, а з осінніми дарами.

Звучали на святі веселі мотиви українських народних пісень «Ой, там, на товчку, на базарі» у виконанні Лілії Єкімової та Тетяни Рибки, «Ой, я молода, на базар ходила» (Каріна Карнаух). Вразили усіх присутніх юні аматори театрального жанру, які були неперевершені в інсценізаціях «На ярмарок!» (Олена Гончарова, Олександр Янушкевич, 2 курс), «Два кума» (Віталій Бальсанко, Олександр Поліщук, 1 курс).

На осінній ярмарок групи кухарів, кондитерів презентували різноманітні шедеври нарізування овочів та фруктів. Гостинно закликали до своїх страв господарки-наставниці Світлана Нечет, Світлана Селімова та Валентина Пурик.

Минули останні хвилини щирої зустрічі, як минають останні дні цієї прекрасної пори року. Осінні вітання дарували дует «Авокадо»  та Олена Красовська. Довго ще будуть зігріті серця теплом, щирістю та гостинністю нашого ліцею. То ж нехай нинішня осінь принесе усім тільки радість, щастя та мир у ваші оселі!

20.11.2012р.           Світлана Балак, бібліотекар.


Про admin

admin

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...