Знай наших!

Знай наших!!! В ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» навчається кращий спортсмен Пологівського району!!! І це не жарти!   Наша гордість, наш президент Ради учнівського самоврядування Ткачук Олег виборов це почесне звання серед багатьох інших спортсменів району. А удостоївся він такої високої нагороди за перемогу в районних змаганнях з армреслінгу в категорії до 70-ти кілограм серед чоловіків віком від 18 до 25 років, при чому переміг він своїх суперників на обох руках. Тому цілком заслужено став учасником обласних змагань з арм-реслінгу. Тут Олег виборов четверте місце на лівій руці та п’яте на правій. На жаль, цей результат лише за крок зупинив…

Голосуємо!

Вболівай за наших!

Рейтинг користувачів 4.55 ( 1 голосів)

Знай наших!!!

В ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» навчається кращий спортсмен Пологівського району!!! І це не жарти!

 

Наша гордість, наш президент Ради учнівського самоврядування Ткачук Олег виборов це почесне звання серед багатьох інших спортсменів району. А удостоївся він такої високої нагороди за перемогу в районних змаганнях з армреслінгу в категорії до 70-ти кілограм серед чоловіків віком від 18 до 25 років, при чому переміг він своїх суперників на обох руках.

Тому цілком заслужено став учасником обласних змагань з арм-реслінгу. Тут Олег виборов четверте місце на лівій руці та п’яте на правій. На жаль, цей результат лише за крок зупинив його перед всеукраїнськими змаганнями, але цього було цілком достатньо, щоб стати кращим спортсменом у районі.

Вшанували нашого переможця якраз на День молоді. Його запросили до Пологівської РДА, де нагороджували найкращих молодих людей району, серед яких був і наш Олег, якому вручили грамоту, медаль, кубок, а також цінний подарунок – годинник.

Бажаємо нашому президенту не зупинятися на досягнутому й далі підкорювати все вищі й вищі вершини.

Підготувала:

голова Ради       художньої   самодіяльності

Бродська Валентина


 

 

Про admin

admin

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20211012_120534

Козацькі забави

12 жовтня у Вільнянському відділенні пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» до Дня ...