Головна / Новини / Час святого Миколая

Час святого Миколая

DSCF8055

Ніч таємнича, день казковий

Приходить щороку і щораз загадковий

Тільки раз у році свято це буває,

Коли святий Миколай дари надсилає.

Чудової зимової днини чекають на святого Миколая не лише дітлахи, а й ми – учні Державного навчального закладу «Чубарівський професійний аграрний ліцей». Ведучі заходу Карина Єрмакова та Надія Оліфан (2 курс, професія «Кухар;  кондитер») запросили ліцеїстів поринути у світ невеликого дива, яке приходить  один раз на рік, розповівши про народні традиції, звичаї та обряди цього свята.

DSCF8051У гості до нас завітали Чорт (Валерія Блажко) з великою кількістю різок для неслухняних учнів та Ангел (Ірина Полубінська) – обидві першокурсниці, професія «Кухар;  кондитер», святий Миколай (Анатолій Касьяненко, 3 курс, «Кухар;  кондитер»), який подарував кожному вихованцю міцний горішок знань.

Саме цього дня учнівська президентська рада стала ініціатором відкриття традиційного символічного Дерева вітань та бажань. Міністерство творчості  виготовили срібні горішки знань – як символ мудрості, розуму, надії на краще. Ними і прикрасили символічне дерево.

Адже у кожного з нас є мрія. І ми мусимо вірити, що вона обов’язково збудеться. А  наше основне завдання – гарно навчатись, поважати свій ліцей, бути толерантними одне до одного, творити добро.

Віктор Азаров, учень 3 курсу,

голова учнівського самоврядування

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...