Головна / Новини / Чудеса на Новий рік

Чудеса на Новий рік

Чудеса на Новий рік

Новий рік! Як всі чекають на це свято! Саме в цей час можуть збутися всі наші мрії та бажання, а також стаються будь-які чудеса.

Ось і в ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» 25 грудня, нарешті, дочекалися приходу найвеселішого, найчарівнішого свята в році. В цей день у нашому ліцеї відбувся новорічний вечір під назвою «Чудеса на Новий рік», на якому сталася надзвичайна подія: Старий рік зачаклував Діда Мороза, яким був Полозов Олександр., учень групи 21.

І щоб розчаклувати його, довелося Снігуроньці (яку зіграла Бортнік Світлана, учениця групи 21) пройти безліч випробувань і завдань від казкових і реальних персонажів. Вона побувала і в Баби Яги, і в Кощія Безсмертного, і навіть до самого Чорта дісталася, а також просила допомоги у Вєрки Сердючки, модельєра Сержа Трусарді й потрапила аж на віддалений острів Людожерів.

Всі ці герої вигадували різні завдання та конкурси, які виконувати Снігуроньці допомагали глядачі. Всі активно брали участь у святі: виявляли свою кмітливість, ерудованість, спритність, а також показували свої танцювальні та вокальні таланти. За це всі вони отримували призи від наших героїв.

І завдяки спільним зусиллям казкових персонажів і глядачів Снігуроньці все ж таки вдалося розчаклувати Діда Мороза і врятувати Новий рік, прихід якого опинився під загрозою.

А взагалі на вечорі панувала весела, радісна атмосфера. Особливо вразила своєю акторською майстерністю Алдаковська Анастасія., учениця групи 11, яка виконувала роль Баби Яги. Також повеселили всіх присутніх Кощій Безсмертний (учень групи 21 Іваненко Василь.) і Чорт, якого зіграв учень групи 1 Львов Максим. Також успішності свята посприяла участь у концерті Скребець Катерини. (група 21), Вовнянка Олександра. (група 21), Полякова Євгена. (група 21). А створювали святкову атмосферу ведучі нашого вечора Ткачук Олег. (група 1) та Шевченко Олександр. (група 11). Закінчилося свято веселою новорічною піснею у виконанні Дмитрієва Дениса. під сяйво бенгальських вогнів та вдячні оплески глядачів.

Підготувала соціальний педагог Павелко В.Ю.

 

Про admin

admin

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...