Головна / Методична робота / Серпнева педрада у Федорівському центрі ПО

Серпнева педрада у Федорівському центрі ПО

61862333258

30 серпня 2024  року у Федорівському центрі професійної освіти відбулася чергова педагогічна рада. Захід став важливою подією для педагогічного колективу, оскільки на ньому були обговорені актуальні питання організації навчального процесу та підвищення якості професійної освіти.

Зустріч розпочалася з виступу директора центру Андрія Зелєнцова, який привітав присутніх з початком нового навчального року,  підвів підсумки роботи закладу та окреслив пріоритетні напрямки роботи на 2024 – 2025 навчальний рік.  Особливу увагу було приділено результатам профорієнтаційної роботи. Навчальний заклад з честю виконав план набору учнів на 2024 – 2025 навчальний рік.

Заступник директора з НВР  Олена Малахова доповідала про організацію освітнього процесу на 2024-2025н.р.

Про педнавантаження викладачів на 2024-2025 н.р.,  призначення голів методичних комісій розповіла заступник директора з НВР Ольга Бортнік.

IMG-90aa86d4f1ca36ca87dc585e02a7c7a4-VСтарший майстер Тетяна Зелєнцова  оголосила списки груп за професіями та роком навчання, назвала класних керівників та майстрів груп.

З аналізом виховної роботи виступила заступник директора з НВР Раїса Кугаєнко. Раїса Василівна зазначила, що виховна робота в центрі є  не лише невід’ємною частиною освітнього процесу, а й важливим моментом у формуванні гармонійно розвинених, морально цінних та відповідальних особистостей. Вона відмітила, що пріоритетом роботи навчального закладу з виховної роботи є  виховання у учнів любові до Батьківщини, патріотизму, поважного ставлення до наших захисників.

IMG-3ababa0b860175f276d00770538f2187-VНа педраді також було розглянуто питання  з атестації та підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Учасники обговорили можливості участі у різних тренінгах, семінарах та курсах, які сприятимуть професійному зростанню викладачів. Це, в свою чергу, дозволить забезпечити більш якісну підготовку учнів, відповідно до сучасних вимог ринку праці.

Особливу увагу на педраді було приділено впровадженню цифрових технологій у навчальний процес. Було також ухвалено рішення про створення методичної ради, яка займатиметься розробкою та впровадженням цифрових технологій у навчальний процес.

Інженер з охорони праці Анатолій Магльованний виступив з доповіддю про дотримання техніки безпеки під час навчального процесу як учнів  так і педагогів.  Анатолій Максимович підкреслив важливість регулярного інструктажу учнів і працівників , а також запровадження додаткових заходів для зниження ризику нещасних випадків під час військового стану.

Не секрет, що початок навчального року завжди є найважчим періодом у житті учнів та педагогів. Мотивація – як внутрішня , так і зовнішня – є запорукою успіху учнів на всіх етапах навчання. Педагог може зіграти ключову роль в забезпеченні мотивації й заохоченні своїх учнів. А як замотивувати самого педагога?  Грамотами було нагороджено найкращих педагогів за професійну компетентність, результативність та якість роботи.

212134651868464651

Підбиваючи підсумки педагогічної ради, директор центру Андрій Зелєнцов підкреслив важливість неухильного дотримання умов праці під час  воєнного стану, акцентував увагу на актуальних завданнях педагогічного колективу на новий 2024-2025 навчальний рік, зокрема на особистій відповідальності викладачів та керівників структурних підрозділів за дотримання вимог організації і проведення освітнього процесу.

На завершення Андрій Володимирович побажав усім мирного неба, міцного здоров’я та успіхів в новому навчальному році.

Педагогічна рада завершилася ухваленням ряду рішень, спрямованих на покращення роботи закладу в новому навчальному році. Колектив Федорівського центру професійної освіти впевнений, що ці заходи дозволять підвищити якість освіти та створити сприятливі умови для навчання і розвитку учнів.

Методист : Ольга Кіпоть

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20240712_135946_643

Сила єдності: Допомагаємо ЗСУ разом

Колектив Федорівського центру професійної освіти активно допомагає захисникам України. Кожен внесок, незалежно ...