Головна / Новини / ЦЕНТР наш сьогодні вам відчиняє двері

ЦЕНТР наш сьогодні вам відчиняє двері

DSC_05063 вересня у Федорівському центрі професійної освіти пройшло урочисте свято Першого дзвоника – цього дня дано старт навчальному процесу в ЦЕНТРІ, сьогодні ми зустрічали та вперше запросили за учнівські парти наше нове поповнення – першокурсників, адже це перш за все їхнє свято.

Ведучими свята були заступник директора з навчально-виховної роботи Кугаєнко Р.В. та старший майстер Зелєнцова Т.А. Після урочистого відкриття свята зі словами привітання до учнів, батьків та працівників ЦЕНТРУ звернувся директор нашого навчального закладу Зелєнцов А.В.

DSC_0494Також на всіх чекав справжній сюрприз, адже саме цього дня у стінах нашого ЦЕНТРУ відбулася зустріч наших випускників групи №2, які закінчили його ще 50 років тому. Привітав нинішніх учнів ЦЕНТРУ наш випускник Мацюця О.В. староста групи №2. А також їхній майстер виробничого навчання Зелєнцов В.А.

Від колишніх учнів слово перейшло до нинішніх. Спочатку музичне привітання прозвучало від учня групи № 71 Колісника Олександра, потім слово надали першокурсникам, учням групи №81 Погорілому Богдану, Бусурманову Віктору, Бурдейному Кирилу, Шингур Владиславу, Арап Олексію, Кошубі Кетрін та Прудивус Віталію. Також напутні слова для першокурсників прозвучали і від майбутнього нашого випускника Ротка Олександра, учня групи № 51.

А право на Перший дзвінок у 2018-2019 році було надано учениці групи №72 Богдановій Аліні.

На цьому свято закінчилося, а на учнів чекав перший урок та знайомство з навчальним закладом.

                                                                       Павелко В.Ю., викладач

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

71785187158

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я”

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я” Микитенка Нікіту, здобувача освіти групи 13. ...