Головна / Новини / Ліцейні роки у вирій відлетіли

Ліцейні роки у вирій відлетіли

ВИПУСК  2013

Веселий вітер кличе у дорогу -

в життєвий океан бурхливий, непростий.

На серці радість і щемка тривога

Вітрила підіймає наш парусник випускний

Цього зимового дня у ліцеї свято – випуск молодих кваліфікованих робітників. Ті, хто завітав на свято стали співучасниками моменту тріумфу і смутку, прощання і початку нового етапу в житті випускників. Вони вже на стартовому майданчику перед польотом у незвідану країну  дорослого  життя, в  очах котрих  відбиваються сотні відтінків людських почуттів, турбота і радість, збентеження і хвилювання, сум і надія. Перегорнута остання сторінка ліцейного життя, відкриваєтьсмя нова – сторінка самостійного життя.

Традиційно зі словами привітання до випускників та гостей звернувся директор ліцею Андрій Володимирович Зелєнцов, який, зокрема, сказав, що випускники цієї миті чекали нетерпляче і довго, крок за кроком йшли, долаючи перешкоди, переживаючи поразки та святкуючи перемоги. І тому їхня праця в складній, але чудовій Країні Професій завершена і оцінена, підтвердженням цьому – дипломи кваліфікованих робітників.

Андрій Володимирович нагородив кращих у номінації “Учень року” (Шишка І., Дерев’янко В., Чучко М., Шрамко В., Денисенко А. та ін.). Подяки цього дня отримали і батьки вихованців.

Теплими материнськими словами у життєву  дорогу  благословила юнаків  Зінаїда Михайлівна Дерев’янко.

Свої музичні вітання надсилали винуватцям свята учні ліцею: Тетяна Рибка, Людмила Авдієнко, Євген Самойлик.

То ж, в добру путь, дорогі випускники! Сьогодні ви не тільки наша гордість, ви – гордість і надія України, саме вам будувати завтрашній день, зміцнювати рідну державу своїми трудовими досягненнями та звершеннями.

Редактор: С.В. Балак

Фото: М.І. Киман

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

71785187158

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я”

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я” Микитенка Нікіту, здобувача освіти групи 13. ...