Головна / Новини / Федорівський центр на десятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

Федорівський центр на десятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

IMG_20190130_095928_93214-16 березня 2019 року відбулася головна подія освітньої галузі України – Десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Дев’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

Організатором якої є  компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук.

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

Наш заклад також не проминув цю освітянську подію. Федорівський Центр професійної освіти був представлений на міжнародній виставці роботою «Використання технології майндмеппінг – ефективний засіб підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників» викладача математики  Шепель Алли Анатоліївни.  В роботі розкрито суть методу створення карт розуму на уроках математики, дано розбір сучасних програмних засобів для їх створення, наведено приклади створених викладачем карт для запису інформації та перевірки знань учнів.

Дана робота брала участь у конкурсі тематичної номінації Упровадження інноваційних освітніх і виробничих технологій – ефективний засіб підвищення якості підготовки кваліфікованих кадрів та була презентована  на стенді Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області.

За участь наш заклад  нагороджено дипломом учасника Х Міжнародної виставки Сучасні заклади освіти-2019.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...