Головна / Новини / Книга, яка надихає

Книга, яка надихає

буктрейлер

Книги – це неймовірна магія, яку можна носити з собою.

Стівен Кінг

IMG_20201016_145152У жовтні 2020 року відбувся конкурс буктрейлерів серед учнів закладів професійної(професійно-технічної) освіти Запорізької області «Книга, яка надихає» в номінаціях «Буктрейлер до твору української літератури» та «Буктрейлер до твору зарубіжної літератури». У конкурсі взяли участь 23 здобувачі освіти із 19 закладів освіти області.

smartАнна Чабаненко (95 група), яка вже вдруге  брала  участь  у конкурсі буктрейлерів,представила творчий проєкт «А, може, зорі винуваті..» за романом американського письменника і відеоблогера Джона Ґріна «Провина зірок». Цей твір варто прочитати не лише підліткам, а й дорослим. Він дає зрозуміти, що не важливо скільки ти проживеш на цій землі, а як ти проживеш своє життя.  «Провина зірок» надихає на позитивне сприйняття світу.  Анна майстерно перевтілилася в образ головної героїні Гейзел,  а втілити задум атмосферного буктрейлера  їй допомогли акторська гра Іллі Назарова (6 група) та операторська майстерність класного керівника Ольги Тимошенко.

smartПершокурсник Ігор Закарлюка (6 група) обрав для буктрейлера роман короля жахів Стівена Кінга «Куджо». Твір закликає читача до аналізу своїх дій,  змушує проаналізувати своє ставлення  до навколишнього і ніби попереджає, що  саме  людська недбалість та байдужість  часом виходять нам боком. На думку конкурсанта,  після прочитання книги сприйняття  світу змінюється однозначно.

Захист проєктів відбувався 28-29 жовтня 2020 року в онлайн режимі на платформі Zoom. Здобувачі освіти Федорівського ЦПО захищалися 29 жовтня.

За підсумками двох етапів (оцінки самої творчої  роботи та захисту)  проєкт Анни Чабаненко виборов друге місце, Ігоря Закарлюки посів восьме.

Анна й Ігор створили привабливі образи  книг, показали високий рівень уміння захищати власну точку зору, вразили членів журі та учасників конкурсу майстерністю володіння словом,  невимушеністю на захисті проєктів. Так тримати!

Наталія Остапчук,

викладачка української мови та літератури

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

71785187158

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я”

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я” Микитенка Нікіту, здобувача освіти групи 13. ...