Корпоративне ІТ-навчання

IMG-7b9fb0d3b442b1175104a91f01cab064-V 15 січня 2024 року  педагогічний колектив Федорівського центру професійної освіти долучилися до корпоративного ІТ-навчання, тьютором якого є  методист  Науково-методичного центру професійної освіти у Запорізькій області Наталія Осіна.
В сучасних умовах освіти навчальний процес стає все більш вибагливим у використанні інформаційних технологій, що є необхідною умовою підвищення якості освіти. Впровадження  інформаційно-цифрових спроможностей у педагогічну діяльність повинне відбуватися саме шляхом підвищення ІТ-компетентності педагогічних працівників.
Основним завданням цього проєкту є розвиток професійних компетентностей педагогічних працівників; використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі завдяки яким у здобувачів освіти формуються спільні вміння для ключових компетентностей.
Кваліфікована фахівчиня Наталія Осіна створила Google Classroom до кожної з тем, які наповнила різноманітними методами навчання та практичними завданнями у застосуванні цифрових інструментів  Google.
IMG-5269de3fe7b41a414727d084a6cc9cba-VПід час навчання присутні мали можливість ознайомитися з корисними ресурсами, створювати Google – документ, здійснювати пошук та орієнтуватися в інформаційному просторі, впроваджувати у свою сферу професійної діяльності інноваційні технології навчання.
То ж, дякуємо пані Наталії за проведений захід, і сподіваємось опанувати сучасні інформаційні електронні ресурси та використовувати їх у професійній діяльності.
Світлана БАЛАК, бібліотекар ФЦПО

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

2024-06-23_19-24-10

І кожен фініш – це, по суті, старт

Дорогі діти, за три роки навчання ми здолали чимало викликів і перешкод, ...