Головна / Бібліотека / Мелодія прощального вальсу…

Мелодія прощального вальсу…

c295da835be1c35fa46b5b0d4beab825

То ж дай вам, Доле, світлий шлях широкий

Випуск дві тисячі двадцять першого року

Місяць червень закінчується святом, якого немає у жодному календарі. Це свято випуску молодих кваліфікованих робітників, яке завітало у гості до випускників групи  №86 з професії «Кухар; кондитер»  у Федорівському центрі професійної освіти.

Напередодні урочистостей здобувачі освіти випускної групи захистили свої кваліфікаційні екзаменаційні роботи та вже в очікуванні на фінішній прямій до отримання дипломів про закінчення навчального закладу.

DSCF2426Ведучі урочистостей Ігор Закарлюка (1 курс) та Єлизавета Дикун (випускниця) феєрично розпочали захід. Урочисто звучить Гімн України, линуть вітальні слова та наказ про відрахування здобувачів освіти у зв’язку із закінченням навчання від заступників директора Ольги Бортнік та Раїси Кугаєнко.

Зі словами вдячності до педагогів та працівників звернулися випускники групи .

DSCF2451Випускники отримали благословення від батьків Юрія та Ольги Дикун. Вони розділили радість свята з усіма присутніми, дали настанови своїм дітям у незвідане майбутнє, де промінь сімейного вогника світитиме в далекій та незвіданій дорозі.

Здобувачі освіти другого курсу підготували для випускників невеликий сюрприз на згадку про навчальний заклад – яскраві кольорові дзвіночки.

Кращих з кращих було нагороджено дипломами, грамотами, подяками за активну участь у житті навчального закладу та  переможців обласних конкурсів.

Ось і досягнута мета… Завтра почнеться новий день з новими мріями, надіями та сподіваннями. То ж хай щастить вам, любі друзі на життєвій дорозі!

Світлана Балак, бібліотекар

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...