Головна / Батькам / Новітня система обліку успішності учнів – електронний журнал успішності

Новітня система обліку успішності учнів – електронний журнал успішності

journalНавчальний процес в ДНЗ “Чубарівський професійний аграрний ліцей” першочергово спрямований на вирішення навчально-виховних та професійних завдань, кожне з яких характеризується дидактичною завершеністю. Обов’язковим аспектом цього процесу є контроль знань, умінь та навичок, а саме перевірка його результативності. Зазвичай, все це фіксується в паперовому журналі. Однак новітньою системою обліку успішності учнів є електронний журнал успішності. Це прекрасний інструмент для викладача та зручний помічник для батьків, щоб контролювати успіхи своєї дитини у навчанні. Його використання полегшить доступ до інформації про поточну успішність учня, оперативно отримувати підсумкові та семестрові відомості.

Отже, враховуючи швидкий розвиток сучасних технологій, можна сказати, що електронний журнал успішності є гідною заміною свого паперового аналога. Головною його перевагою є відкритий і швидкий доступ батьків та учнів до перегляду оцінок через мережу Інтернет.

Шановні батьки! Для отримання доступу до перегляду оцінок зверніться до класного керівника або майстра виробничого навчання групи, в якій навчається ваша дитина та отримайте особистий пін-код, який дасть можливість потрапити до електронного журналу успішності для перегляду оцінок. За бажанням Ви можете отримувати результати успіхів вашої дитини на електронну адресу або у вигляді смс-інформування, для чого надайте свій E-mail та номер телефону.

Перейти до ЕЛЕКТРОННОГО ЖУРНАЛУ УСПІШНОСТІ

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...