Головна / Новини / Зустріч з роботодавцями

Зустріч з роботодавцями

DSC_017711 червня відбулася зустріч наших здобувачів освіти з представниками агрохолдингу INTER EDINSTVO, які запропонували майбутнім випускникам можливість проходження практики на їхніх підприємствах з подальшим працевлаштуванням.

Агрохолдитг має замкнений цикл виробництва, тому потребує спеціалістів багатьох професій: від трактористів для роботи на полях та вирощування кормів для тварин до бухгалтерів, які зможуть навчитися на підприємстві вести облік та звітність, а також проводити різноманітні розрахунки, адже агрохолдинг дійсно велике підприємство з розгалудженою мережею підприємств в Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській та Хмельницькій областях, на яких працює понад 2500 людей.

Роботодавці запропонували майбутнім можливим працівникам пристойну зарплату, можливість професійного та кар’єрного росту, можливість переорієнтації та зміни напрямку діяльності.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-d597337d699c89592af643824b7f7d7f-V

Моя майбутня професія

27 лютого заступником  директора з навчально-виробничої роботи Вільнянського Відділення Федорівського центру професійної ...