Головна / Новини / Перша сходинка у самостійне життя

Перша сходинка у самостійне життя

DSCF7946

Надія й сподівання – це профтехосвіта,

Бо їй плекати долю майбуття.

Це їй таланти молодих робітників ростити

Щасливе завтра – то її мета

 

DSCF7906Непомітно промайнули роки навчання у Державному навчальному закладі «Чубарівський професійний аграрний ліцей» для учнів професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва; слюсар-ремонтник; водій автотранспортних засобів.

Ще вчора вони поспішали на заняття, опановували робітничу професію, а сьогодні стоять замріяні та горді, бо вони – випускники, молоді кваліфіковані робітники, які через декілька хвилин вирушать у доросле життя.

Традиційно вітала всіх присутніх з випуском заступник директора з навчальної роботи Ольга Вікторівна Бортнік, яка і вручила випускникам дипломи кваліфікованого робітника. В цьому навчальному році  дипломи з відзнакою отримали Мороз Максим, Онучко Дмитро та Білієнко Євгеній.

Із року в рік учитель продовжує себе у своїх учнях. Його думки, почуття щедро віддані дітям, працюють на майбутнє. То ж, напутні слова прозвучали з вуст наставників – класного керівника Сергія Володимировича Назаренка та майстра виробничого навчання Григорія Володимировича Білая.

Благословила дітей у щасливу життєву дорогу мама випускника Андрія Горпинича – Інна Вікторівна Горпинич, дякуючи педагогам за науку. А дітям бажала миру, добра, злагоди та успіхів на життєвій стежині.

Право подати останній дзвоник, який сповістив про закінчення навчання надано випускнику Морозу Максиму.

Ведучі урочистостей  Надія Оліфан  (2 курс) та Максим Сержанський (3 курс) – професія кухар, кондитер розповіли про зорепад яскравих особистостей, які і отримали нагороди – грамоти та подяки за активну життєву позицію та участь у заходах. Наприкінці свята дівчата групи кухар, кондитер: Карина Єрмакова, Наталка Голіздра, Надія Оліфан та Настя Джумар подарували на згадку випускникам зірочки «Випускник – 2016» – як символ дружби та віри в себе.

Світлана Балак

бібліотекар

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...