Головна / Виховна робота / Хоробрі серця Гуляйполя!

Хоробрі серця Гуляйполя!

Хоробрі серця

Ти держися Україно!
На велику радість нам
Бо за тебе Україно
Я життя своє віддам.

Ми знаємо, що нашу країну спіткало не одне лихо, перш ніж вона стала незалежною державою. Втрати, які пережив український народ, гострим болем відлунюють у серцях наших співвітчизників. Про це ми всі знаємо і пам’ятаємо, згадуємо наших предків, які боролися за свободу України, і вдячні їм за мужність, відданість, патріотизм. Але сьогодні твориться історія, учасниками якої є ми самі. І від кожного з нас залежить доля нашої Батьківщини.

Події, що відбуваються на сході нашої країни, не залишають байдужими кожного свідомого українця. За свою вікову історію української народності наша земля не раз закликала своїх синів стати на її захист. Мільйони людей вірять, що небо нашої неньки-України буде мирним, адже його охороняють славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир.

Зараз, як ніколи, наша армія потребує допомоги від нас, і не тільки матеріальної, а й моральної. Воїни мають бути впевненими, що їх не забувають, підтримують і чекають на повернення додому. Вже багато намальовано малюнків, написано листів, проведено благочинних акцій, гуманітарної допомоги.  В  рамках загальноліцейного проекту «Герої поруч з нами», не залишаємося байдужими і ми – колектив працівників та учнів професійного аграрного ліцею, приєднавшись до благочинної акції «Твори добро!», що являє собою ярмарок солідарності, під час якого учні займалися приготуванням та розпродажем кулінарних виробів. На виручені кошти придбали необхідні речі для військовослужбовців, що знаходяться у зоні АТО.

Аби підтримати бойовий дух солдат постійно працює «Польова пошта», де учні пишуть листи  солдатам, виготовляють символічні обереги. Нещодавно відбувся благочинний збір продуктів харчування, предметів першої необхідності. Ліцеїсти розпочали вести літопис «Герої нашого часу» –  збір біографічних матеріалів, світлин про військовослужбовців. Робота учня 1 курсу Віктора Азарова під назвою «Повертайся живим!» пройшла до фіналу обласного літературно – дослідницького конкурсу «Патріотизм у долі Запоріжжя» у номінації «Час змін».

Ти держися Україно! На велику радість нам Бо за тебе Україно Я життя своє віддам. Ми знаємо, що нашу країну спіткало не одне лихо, перш ніж вона стала незалежною державою. Втрати, які пережив український народ, гострим болем відлунюють у серцях наших співвітчизників. Про це ми всі знаємо і пам’ятаємо, згадуємо наших предків, які боролися за свободу України, і вдячні їм за мужність, відданість, патріотизм. Але сьогодні твориться історія, учасниками якої є ми самі. І від кожного з нас залежить доля нашої Батьківщини. Події, що відбуваються на сході нашої країни, не залишають байдужими кожного свідомого українця. За свою вікову історію української…

Голосуємо!

Отже: підтримай бойовий дух солдат

Рейтинг користувачів 4.63 ( 2 голосів)

Цими днями у ліцейному музеї «Берегиня»  відбулася година Мужності «Хоробрі серця», де вітали військовослужбовця 55-ї запорізької артбригади, нашого земляка Олександра Сакуна, який перебував на ротації. Учні дякували гостеві, що знайшов час відвідати наш заклад, а тому написані листи, виготовлені малюнки, обереги, гуманітарну допомогу мужній захисник власноруч передасть своїм побратимам, які знаходяться у військовій зоні.

Молодь шанувала гостя : дарували квіти,  музичні вітання  лунали від Людмили Авдієнко, Євгена Самойлика, Олени Красовської, щирими оплесками дякували солдату, бажали гараздів та наказували берегти себе у складних бойових умовах ведучі Тетяна Кирилова, Максим Сержанський, Оксана Мусієнко та Анатолій Касьяненко.

Звичайно ж, у кожному домі, у кожній сім’ї ми будемо молитися за кожного нашого воїна. Нехай українські солдати повертаються додому живими та неушкодженими, нехай Бог допомагає нашим хлопцям здолати усіх ворогів нашої української землі.

Редактор: С.В. Балак

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

2189161954665

Тарас Шевченко: руйнуємо стереотипи

До 210-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка в Федорівському центрі професійної ...