Головна / Відкриті уроки / Майстер-класи / Пишаємося випускниками!

Пишаємося випускниками!

a0a17b1c0cee6df18873a985ea3d5782_big

28 серпня 2021року стартував 11 сезон

наймасштабнішого, найграндіознішого реаліті – шоу

«Майстер шеф аматори».

i (1)Михайло Дмитрієв – власник господарських магазинів, навчався в групі №3   з  2001 до 2004 рр. в Гуляйпільському ПТУ-28, опановував професію тракторист-машиніст, слюсар-ремонтник, водій. Випускник нашого навчального  закладу.

Любить риболовлю, готує з дитинства, готує для всієї родини на свята. Коронна страва – червоний борщ з яйцем.

2020.01.20-msh_8Пішов на проєкт  «Майстер шеф аматори», аби потрапити в коло людей, які зацікавлені кулінарією.

До участі подали заявки 40 кухарів – аматорів. Кулінари за 45 хвилин мали приготувати свою фірменну страву. Щоб пройти далі – вони повинні отримати як мінімум два «так» від суддів. Михайло приготував  страву «Свинячий стейк  зі спаржею», отримав від суддів три «так»,  пройшовши  відбір на кастингу.

i (18)На минулому тижні Михайло потрапив  на «Битву чорних фартухів». Битва проходила у лісі. Завданням було за 2,5 години приготувати страву, а інгредієнти необхідно було добути фізичною та інтелектуальною працею. Учасники отримали конверти з картами з фотокартками  місць, де  були заховані продукти. Михайло готував страву «Куриця з рисом та кукурудзою». І, пройшовши складні випробовування, увійшов до 20-ки учасників 11 сезону, отримав білий фартух.  Вітаємо Михайла та підтримуємо нашого земляка у подальших батлах!

Світлана Балак, бібліотекар

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

8527824781

Майстер–клас: «Приготування смарагдових млинців з начинкою»

11 березня розпочинається тиждень Масляної (Масниці). Це свято походить від старовинного язичницького ...