Головна / Новини / Свято всіх жінок

Свято всіх жінок

DSC_13691103.03.21 року у Федорівському центрі професійної освіти відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Свято проходило у стилі ретро-вечірки. Ведучими були Жованик Владислав та Федоров Михайло, учасники концерту не переставали радувати глядачів цікавими танцями і піснями минулих років. Костюми учасників, оформлення сцени, вдало підібраний репертуар – все сприяло тому, щоб глядачі поринули в минуле. Хтось згадав дитинство, хтось юність, а хтось просто дивувався з тогочасної моди та «гаджетів» у вигляді пластинок, грамофону та телевізора.

DSC_1364Родзинкою цього свята стали пісні під гітару. Своєю майстерною грою вразив всіх учень групи №1 Прегон Данило. А також оригінально привітав усіх жінок директор цетру Зеленцов Андрій Володимирович, порадувавши всіх не тільки своїм вокалом, а й музичним супроводом під гітару у власному виконанні.

Крім того чоловіки центру зняли для прекрасної половини відеопривінання: одне від учнів, друге від працівників і директора.

А організатором, ідейним натхненником, сценаристом, стилістом і оформлювачем сцени була Бабійчук Наталя Олександрівна. Звуком, відеомонтажем та відеорядом для супроводу концерту займався Абраров Олександр Сергійович. Допомагали їм в усьому наше учнівське самоврядування на чолі з Сацькою Сніжаною.

Щиро дякуємо вам за чудове привітання, гарні емоції та чудовий настрій.

                                                                        Павелко Вікторія, викладач

 

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...