Головна / Новини / Вишиваємо Перемогу

Вишиваємо Перемогу

Традиційно в Україні 16 травня відзначається День вишиванки. Особливого значення це свято набуло під час повномасштабної війни росії проти України, бо саме ця урочиста подія має на меті заявити на весь світ про те, що українці – незламний і вільний народ, нація нескорених.

Колектив працівників та здобувачів освіти Федорівського центру професійної освіти зустрічали шанованих гостей за участі старшини Українського козацтва патріотичного Руху Опору, Міжнародного Конгресу Українського козацтва Дмитра Сухініна, захисників України.

8862662262

Пан Дмитро Гора  запросив учасників конференції підтримати проведення Глобального саміту миру за ініціативи Президента України Володимира Зеленського, розповів про ситуацію та події в Україні, про шлях до ЄС, вручив нагороди військовослужбовцям та універсали активним учасникам патріотичного спрямування нашого центру.

Слово мали: директор Федорівського центру професійної освіти Андрій Зелєнцов, директор Запорізького ліцею сервісу Борис Спекторов, заступник директора з НВР Раїса Кугаєнко, викладач загальноосвітніх дисциплін Наталія Остапчук, здобувач освіти Данііл Кір’янов.

З оптимізмом підтримуємо всі десять пунктів Української формули миру та сподіваємося, що Саміт миру у Швейцарії дасть практичні результати. У цій жорстокій битві життя має перемогти.

Наприкінці зустрічі гостям та захисникам України подарували обереги як символ подяки та віри у Перемогу.

Разом до Перемоги! Все буде Україна! Слава Україні! Героям слава!

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

2024-06-23_19-24-10

І кожен фініш – це, по суті, старт

Дорогі діти, за три роки навчання ми здолали чимало викликів і перешкод, ...