Головна / Відео / Яскравий подарунок учнівської молоді

Яскравий подарунок учнівської молоді

новый коллаж5У першу неділю жовтня -

у вас професійне свято

То ж, ми прийшли сьогодні

усіх Вас привітати!

Барвистим серпанком бабиного літа кружляють в осінньому танку святкові привітання для  інженерно-педагогічних працівників ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей».

Дзвенить дзвоник… Це він кличе на заняття своїх вихованців, де чекають на нас наші мудрі добрі наставники. То ж, приймайте від вдячних учнів найщиріші, найтепліші побажання та яскравий подарунок – святковий  концерт вітань «Цей День належить Вам по праву».

Ведучі свята Надія Оліфан, Карина Єрмакова та Максим Сержанський  вирішили, що День учителя різнокольоровий. Жовтий колір – це колір теплих посмішок наших педагогів, рожевий – це радість спілкування з одногрупниками, зелений – це колір життя, а синій колір – це спокій і наш захист у ліцеї. І, взагалі, День працівників освіти – кольору неба, такий світлий і лагідний, як погляд наших наставників. А тому  веселковий розмай наших талантів був неординарним.

Чарівна парасолька мрій допомогла нам потрапити у минуле ліцею, побачити якими були учні минулого століття? Як навчалися, опановували професію, відпочивали? Андрій Толошний та Владислав Шишка (група № 52) уявили себе учнями ХХ століття і допомогли почути всім нам відлуння  тієї пори, запропонувавши здійснити мандрівку в минуле ліцею. Завдяки презентації «Історія мого ліцею» ми дізналися про етапи становлення та розвитку  навчального закладу.

Іскорками щастя і добра злітали у святковій залі задушевні щирі слова від учнів групи № 32, які через декілька місяців стануть випускниками.

Ми, учні ліцею, вже не один рік спостерігаємо за вашою нелегкою працею, наші любі наставники. І в цей святковий день дарували свою любов та вдячність вокалісти: Надія Оліфан, Карина Єрмакова, Надія Кравченко, Крістіна Щукіна (група № 53), Максим Сержанський (група № 42), Діана Свінціцька, Софія Ріста (група № 62).

Свою творчу майстерність презентували учні груп кухарів, кондитерів, демонструючи запальний флешмоб «Сузір’я особистостей».

Запросили всіх до країни Сміху та Гумору учні групи № 52 Олександр Марченко та Роман Орляк, виконавши гумористичні мініатюри.

Один раз  на рік ми говоримо Вам: «Із професійним святом! Із Днем працівників освіти!»Знайте, що всі ваші учні, де б ми не були, любимо вас і несемо у своїх серцях золотий засів, який ви засіваєте своєю мудрістю день у день, з року в рік.

Добра Вам, щастя, слухняних учнів і сонячних днів! Віри, Надії, Любові!

Віктор Азаров

Учнівський Президент

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

Знімок екрана 2024-03-07 234657

Вітання з святом весни 8 березня

Цьогорічне 8 березня все ще кардинально відрізняється від усіх попередніх, які наші ...