Головна / Новини / З Днем знань

З Днем знань

DSC_0582 Сьогодні вся Україна святкує початок нового навчального року. Цей день не залишає осторонь нікого, адже всі ми колись були учнями чи вчителями.

Але для тих дітлахів, хто вперше переступає поріг закладу освіти, – це не тільки свято, а ще й важливий етап у житті, адже після цього дня все буде по-іншому.

DSC_0602Це стосується і першокурсників Федорівського центру професійної освіти, які сьогодні зробили перший крок у доросле життя, стали на стежку здобуття своєї майбутньої професії, а також більшість із них вперше вилетіли із домашнього гнізда. Від нині поряд не буде мами і тата, багато рішень доведеться приймати самостійно та потім відповідати за них, а головне, у наших першокурсників з’являться нові знайомства та враження.

Тому бажаємо їм якнайшвидше пройти адаптацію та впевнено та сміливо іти у нове доросле життя.

А весь колектив Федорівського центру професійної освіти буде сприяти їм у цьому та всіляко підтримувати. І щоб якомога тепліше зустріти поповнення нашої родини, для них сьогодні була проведена урочиста лінійка.

Бажаємо успіхів!!!

                                                                 Кугаєнко Раїса,

                                                                        заступник директора з НВР

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...