Головна / Спортивні досягнення / «Здоров’я для всіх!»

«Здоров’я для всіх!»

7 квітня щорічно відзначається Всесвітній день здоров’я.

Дата святкування приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, відомої нам під абревіатурою «ВООЗ», а точніше дню прийняття статуту цієї організації. Статут ВООЗ було прийнято 7-го квітня 1948-го року на той час угоду підписала 61 країна, тоді ж, на першій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я і виникла ідея проводити це міжнародне свято. До 1950-го року цей день відзначався 22 липня, пізніше була закріплена теперішня дата.

IMG-23336cad8d98f7728d5bd971aa43720a-V

ВОЗ присвячує кожен щорічний Всесвітній день здоров’я різним актуальним для сфери охорони здоров’я темам і проводить різні заходи в цей день.

Тема Всесвітнього дня здоров’я у 2023 році -«Здоров’я для всіх!»

Кожна людина зобов’язана берегти своє здоров’я з молоду, адже саме здорова людина формує сильну націю.

Здоров’я – це справжнє багатство!

IMG-a0efee1ebf8c22a2c07586ab39e0a904-V

Саме тому в ФЕДОРІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ стільки уваги приділяється популяризації здорового способу життя. Здобувачі освіти нашого навчального закладу є постійними учасниками районних та обласних змагань з різних видів спорту, в яких не просто приймають участь,а й здобувають перемоги.В умовах воєнного часу складно проводити будь які види змагальної діяльності, саме з міркувань безпеки та збереження дитячих життів. Тому здебільшого це формат онлайн челенджів, які ми проводимо серед наших учнів, для підтримання фізичного та психологічного здоров’я в умовах сьогодення, та пропаганди здорового способу життя. Буде здоров’я – решта все, додасться».

Тож докладаємо всіх зусиль до нашої довгоочікуваної спільної перемоги над ворогом, щоб потім змагатися та здобувати, такі приємні маленькі перемоги в спорті.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

4654654646551594

Профілактична діяльність із попередження вчинення самогубств та нанесення самоушкоджень у дитячому середовищі

Сучасний ритм життя, а також багато інших суб’єктивних факторів призводять до того, ...