Головна / Учням / Розваги / Осінній ФотоКвест

Осінній ФотоКвест

Screenshot_20181018-152148_Instagram

18.10.2018р. у Федорівському центрі професійної освіти відбувся фотоквест. У ньому взяло участь 9 команд. Їхнім завданням було не просто знайти певне місце, а ще й зробити там оригінальне фото відправити його в Інстаграм, і лише після цього команда отримує наступне завдання.

Відразу ж після початку конкурсу визначилася трійка лідерів – групи 61, 71 і 74. На останніх етапах група 74 випереджала групу 61 на одне завдання, проте через прикру помилку вони втратили перемогу і посіли друге місце. Таким чином найшвидше пройшли всі етапи учні групи №61.

Проте оцінювався квест і на творчий підхід та оригінальність фото. І тут беззаперечний креатив показали дівчата групи №72.

На жаль, не всі команди зберігали фото, щоб не втрачати час, тому залишилися фото тільки чотирьох команд. Отже, подивіться і ви та оцініть творчість наших учнів.

                                                                               Павелко В.Ю., викладач

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

45494554

Весна гарна пора…