Головна / Новини / Нагородження за перемогу в спортивних та творчих заходах

Нагородження за перемогу в спортивних та творчих заходах

DSC_002322 жовтня 2018року на традиційній ранковій лінійці у Федорівському центрі професійної освіти відбулося нагородження учнів центру за перемогу в спортивних та творчих заходах, проведених у центрі протягом вересня-жовтня 2018 року.

 Спочатку директор центру Зелєнцов А.В. зачитав листи-подяки від КЗ «Центр патріотичного виховання молоді» ЗОР за участь в обласних спортивних заходах «Запорозька слава» та «Призовник – 2018», а також вручив сертифікати всім учасникам обласних змагань.

Потім грамотами за перемогу та призові місця були нагороджені ті групи, які відзначилися у внутрішніх позаурочних заходах. Так, учні отримали грамоти за «Спартакіаду-2018», за виставку композицій «Золота осінь», за спортивні змагання «Козацькі розваги» та «Фотоквест» до дня захисника України.

Отже, бажаємо не зупинятися на досягнутому нашим учням, нехай у вашому навчанні й, загалом, у житті буде ще багато звершень і перемог.

Кугаєнко Р.В.,

                                                                 заступник директора з НВР

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...