Головна / Відео / «Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї»

«Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї»

Кадр VID_20210225_091356 (00-00-06)24.02.2021 року у групі №6 (професія «Кухар; Кондитер», I курс), відбувся відкритий урок на тему: «Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї», який провела майстер виробничого навчання Нечет Світлана Петрівна. Головною метою уроку було навчити учнів технологічно правильно готувати котлетну масу та формувати згідно вимог такі напівфабрикати: биточки, котлети та шніцель.

Щоб перевірити знання учнів на початку уроку було проведено інтерактивну гру у Quizizz. Діти її виконувати у своїх телефонах, що спонукало до активної роботи, кожен намагався виконати її краще.

Кадр VID_20210225_092827 (00-02-11)В ході уроку майстром в/н продемонстровано виконання таких прийомів як відбивання, формування, панірування та перекладання готових напівфабрикатів у лоток.При демонстрації вправ велася бесіда з учнями, щоб сконцентрувати їх увагу для кращого опанування матеріалу. Під час показу вправ майстер в/н звертала особливу увагу на організацію робочого місця, дотримання правил санітарії і гігієни та правил з безпеки життєдіяльності. На уроці учні брали активну участь в обговоренні нового матеріалу, навчались правильно формувати напівфабрикати та користуватись інвентарем. Під час цільових обходів Світлана Петрівна контролювала правильне виконання вправ та надавала допомогу учням у формуванні виробів.

Урок виробничого навчання пройшов у активній формі, розвинув в учнів вміння та навички з формування н/ф та їх панірування.

Нечет С.П. майстер в/н

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-b1d09491a94cd15be9b6eeac327ff6f5-V

Перевірочні роботи з професії «Кухар» 4 розряду

26 лютого у групі №36/1, Федорівського ЦПО (професія «Кухар; кондитер», група ТУ, ...