На щастя, час не стоїть на місці, тому щоб здобувачі освіти по закінченню навчання були затребуваними кваліфікаційними робітниками майстер виробничого навчання – Нечет Світлана Петрівна планує свій поурочний план так, щоб були не тільки українські страви (згідно навчальної програми) а і страви країн Європи та Сходу, які зарекомендували себе і стали популярними в Україні та користуються попитом.
Отже під час вивчення теми: «Приготування тіста та виробів з нього» у групі №6 «Кухар; Кондитер» був проведений урок на тему: «Приготування піци». Впровадження таких уроків дає позитивний результат, це дітей більш зацікавлює і вони з задоволенням готують запропоновані страви та вироби.
Під час проведення уроку Світлана Петрівна звернула особливу увагу на склад продуктів, її основні компоненти, які є невід`ємною частиною піци ; технологію приготування тіста, правильність формування виробу, його подачу.
Технологія приготування піци є досить цікавою, начинки можна використовувати найрізноманітніші. Тому учні із задоволенням формували вироби, намагаючись зроби якнайкраще та смачніше.
Тож, готуйте із задоволенням, упроваджуйте у своє меню нові цікаві страви і оточення буде у захваті.
Смачного!