Головна / Виховна робота / Несподівана зустріч з гостем з далекої Голландії

Несподівана зустріч з гостем з далекої Голландії

DSC05929Нещодавно учні  нашого ліцею мали нагоду зустрітися з Хертом Крьонінгом, який мав нагоду приїхати на малу батьківщину з далекої Голландії. Туди, звідки починається його родовід, де народилася його мати, саме з села Тарасівки Пологівського району. Хоча він і народився ще у далекому 1946 році, та туга за рідним краєм, який він пізнавав з розповідей батьків, не залишає і нині.

1213012151552412563Херт володіє кількома мовами, зокрема, французькою, німецькою, англійською, російською та українською. Урок з носієм мови завжди цікавий та захоплюючий. То ж, учням було цікаво спілкуватися з іноземцем , відчути правильність вимови іншомовних слів, пізнати народні звичаї, традиції голландців.

Цікавою була розповідь гостя і про життя молоді за кордоном. Лише ненадовго, поринувши у англомовний світ іноземця, учні стали його частиною, зрозуміли одне, що  іноземці – завжди привітні та уважні люди.

А завершилася несподівана зустріч гарними побажаннями, приємними враженнями від спілкування та колективним фото на згадку .

Оксана Карлиханова

Викладач англійської мови

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5875555585757

Співець людини, волі й України

А чи знали ви, що: Тарас Шевченко був невисокого зросту – трохи ...