В ДНЗ «ЧУБАРІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО» 15 березня був проведений майстер-клас майстром виробничого навчання Ковальовою В.В. з приготування шоколадних десертів: «Шоколадно-квітковий горщик», «Шоколадна корзиночка з морозивом», «Шоколадні кошики зі збитими вершками».
Метою майстер-класу – не тільки передати досвід, але дати учням зрозуміти, що вони можуть впоратись з тим, що раніше не робили.
Майстер-клас – це демонстрація навичок та передача досвіду іншим.
Під час проведення заняття учні познайомилися з техніками роботи з шоколадом – одним із найскладніших продуктів у кондитерській справі. Навчившись правильно робити такі десерти, учні легко зможуть застосувати свої вміння у якомусь ресторані чи престижній кав’ярні, адже такі десерти – сучасні, модні та дорогі. А майстрів, які зможуть їх приготувати не так легко знайти.
Тому сподіваємося, що цей майстер-клас буде не тільки цікавим, а й корисним у подальшій професійній діяльності випускників ЦЕНТРУ.
Золотарьова О.В., методист