Головна / Відкриті уроки / Майстер-класи / Обласний етап конкурсу професійної майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»

Обласний етап конкурсу професійної майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»

DSC_0402

11.04.2019 року на базі Федорівського центру професійної освіти пройшов ІІ етап конкурсу професійної майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». У змаганнях взяли участь 9 учасників, здобувачів освіти аграрних професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області.

viber image 2019-04-12 , 08.05.13Конкурс відбувався у 2 тури: теоретичний і практичний. Теоретичний тур проходив у вигляді тестування учасників на знання сільськогосподарських машин, правил дорожнього руху та будови сільськогосподарської техніки. Під час практичного туру оцінювалось вміння учасника налаштувати плуг за відведений час, а також правильність виконання оранки ділянки розміром 0,18га. На налаштування плуга учасникам відводилося півгодини, а на оранку ділянки півтори години.

Після довгої наради журі оголосили результати конкурсу. Перш за все заступник голови журі Паржницький О.В. зауважив, що всі учасники змагань припустилися багатьох помилок і їм не треба зупинятися на досягнутому та вдосконалювати свої професійні знання та навички.

Отже, за рішенням журі, наш Петренко Артем посів четверте місце. Але хочемо відзначити, що він вклався в часовий ліміт при виконанні всіх завдань, а оранку ділянки закінчив найшвидше зі своєї групи. І при цьому припустився незначних помилок під час виконання завдання. Рілля у Артема була рівною, оранку «звал» та «в розвал» він виконав відповідно до умов конкурсу.

І хоч Артем був трохи засмучений результатами конкурсу, проте його професійні якості вже гідно оцінили роботодавці, адже не у кожного випускника ЗП(ПТ)О вже закріплене робоче місце за ним, і роботодавець чекає на закінчення навчання Артемом.

Також адміністрації та колективу Федорівського центру професійної освіти була винесена подяка Департаментом освіти і науки Запорізької ОДА за високий рівень підготовки, організації та проведення конкурсу.

Зелєнцова Т.А., старший майстер

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

71785187158

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я”

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я” Микитенка Нікіту, здобувача освіти групи 13. ...