Головна / Виробниче навчання / Пробні кваліфікаційні роботи з професії “Кухар”

Пробні кваліфікаційні роботи з професії “Кухар”

18.12.2025 року у групі №44 (майстри виробничого навчання: Світлана Нечет та Людмила Яценко) Федорівського центру професійної освіти було проведено пробні кваліфікаційні роботи за професією «Кухар» 4 розряду. Захід став важливим етапом у підготовці здобувачів освіти до державної кваліфікаційної атестації та дозволив оцінити рівень їх професійних компетентностей.

Під час виконання пробних кваліфікаційних робіт здобувачі освіти продемонстрували набуті теоретичні знання та практичні навички з приготування страв відповідно до вимог кваліфікаційної характеристики кухаря 4 розряду Особлива увага приділялася якості готових страв праці.

Здобувачі освіти готували страви згідно з індивідуальними завданнями, виявляючи відповідальність, творчий підхід до роботи та прагнення до вдосконалення власної майстерності. Під час оцінювання робіт було відзначено достатній рівень підготовки здобувачів освіти, їх уміння працювати з технологічною документацією та дотримуватися стандартів якості готової продукції.

Особливо хочеться відзначити роботи: Здоренко Вікторії, Середи Вероніки та Шевченко Анни, молодці дівчата!

Пробні кваліфікаційні роботи дали змогу оцінити готовність майбутніх фахівців до самостійної професійної діяльності, визначити напрями подальшого удосконалення практичних навичок

Федорівський центр професійної освіти продовжує системну роботу щодо підготовки кваліфікованих робітників, конкурентоспроможних на сучасному ринку праці та готових до професійної діяльності у сфері громадського харчування.

Світлана Нечет майстер в/н

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

2025-12-12_21-11-03

Молекулярна кухня – це оригінально, креативно, вишукано, ефектно

З 20 жовтня до 10 грудня 2025 року серед здобувачів освіти закладів ...