Головна / Новини / Весняні клопоти!

Весняні клопоти!

DSC_0451Настала весна . А з її приходом  на деревах і кущах розпустилися свіжі зелені листочки, на клумбах замайоріли жовті нарциси, духмяні гіацинти, розкішні ранні тюльпани. Десь там у садку зацвів абрикос, а на його запашні квіти злетілися працьовиті бджоли, які з радістю покинули свої вулики після зимової сплячки.

З приходом весни в нашому ліцеї життя б’є  ключем. Учні разом із вчителями прибирають територію учбового закладу, насаджують нові квіти на клумбах, обрізають виноград, підпушують трояндові кущі. На всій території (а вона в нас величезна),біляться бордюри та стовбури дерев. Цього року  за підтримки адміністрації ліцею силами співробітників та учнів зроблена «альпійська гірка» для декоративних квітів. Активну участь у її розбудові брали майстер виробничого навчання Бабійчук Н.О., слюсар-сантехнік  Рева А.Л., водій автотранспортного засобу  Двірник С.В..

Разом із майстрами виробничого навчання  учні 54 групи беруть  участь у проведенні польових робіт, проходячи виробничу практику. Хтось культивує, хтось сіє – робота знайдеться для кожного.

01.04.2016 року в  нашому селі сталася важлива подія – в  цей день розпочали насадження майбутнього парку ім. Шевченка М.П., нашого земляка, якого називали «цілителем від Бога», далеко за межі району і навіть області летіла про нього слава, як про талановитого «костоправа». Разом з односельчанами  учні та працівники ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» взяли активну участь  в озелененні парку. Саджали хвойні дерева, кущі самшиту, ялівця «скалистого», а також багато декоративних дерев. У парку планують збудувати дитячий майданчик, та фонтан. Адміністрація ліцею, його працівники та учні будуть слідкувати за розвитком нашого парку  та обов’язково візьмуть участь у його подальшій розбудові.

07.04.2016 року до  Всесвітнього дня здоров’я  в ліцеї пройшов турнір з шашок. Учасники змагалися за Олімпійською системою. За результатами усіх зіграних партій переможницею турніру стала учениця першого курсу  51 групи Пейчєва Анастасія, на другому місці учень цієї ж групи Ротко Олександр, третє місце посів Тесля Сергій. Вітаємо переможців!

27.04.2016 року в ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» відбудеться День відкритих дверей. В цей день буде  проведена Олімпіада з легкої атлетики між викладачами та учнями ліцею. Команди з натхненням готуються до змагань. Запрошуємо усіх на наше свято!

Керівник фізичного виховання

Островська В.С.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

71785187158

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я”

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я” Микитенка Нікіту, здобувача освіти групи 13. ...