Головна / Новини / Привітання з 8 березням від учнів центру

Привітання з 8 березням від учнів центру

DSC_0140

6 березня наші чоловіки вітали всіх жінок та дівчат центру зі святом весни, краси та днем, коли прекрасна половина людства стає ще прекраснішою, – Міжнародним жіночим днем 8-го березня.

 Сьогодні всі клопоти з підготовки свята лягли на чоловічі плечі. Хлопці співали, танцювали, були ведучими на святі.

Вели концерт Бабаш Ілля та Цикало Антон. У святковій програмі лунали пісні у виконанні Колісника Олександра, Єгорова Миколи, Сабалдашної Дарини та Сацької Сніжани. Учні групи №83 привітали жінок жартівливою піснею в образах султанів, а учні групи №81 показали жартівливу сценку про нелегку жіночу долю.

І як завжди на святі було багато танців у виконанні груп №72 та №82 була представлена чудова весняна хореографічна композиція, ще був весняний вальс, також вітали танцем жінок і хлопці з груп №83 та №81.

Наприкінці свята привітав всіх жінок і дівчат зі святом директор центру Зелєнцов А.В. А заступник директора з НВР Кугаєнко Р.В. подякувала всім учасникам концерту за чудову підготовку свята та зазначила, що у нас навчаються найкращі, найталановитіші, найкреативніші учні.

Бабійчук Н.О., майстер в/н

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-23c6ec29b0a4b3f51e506acee57fde1a-V

На порозі професійних буднів…

15 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбувся захист дипломних робіт у ...