Головна / Виховна робота / Про безпечну поведінку в інтернеті

Про безпечну поведінку в інтернеті

безпечний інтерн 8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

photo_2022-02-08_2У цей день у Федорівський ЦПО завітали працівники поліції. Інспектор сектору ювенальної превенції ВП№ 1 Пологівського РВП ГУНП в Запорізькій області лейтенант  поліції  Анастасія Дерев’янко зі здобувачами освіти   професії «Кухар; кондитер» провела бесіду «Безпечний інтернет: кіберзлочинність». А. Дерев’янко  розповіла про типи загроз, що стосуються особистої безпеки, безпеки інших, загрози витоку персональної інформації,  та основні правила безпечної роботи в інтернеті.

БіПід час заходу були обговорені питання щодо фактів шахрайства в мережі Інтернет та як  захиститися від злочинних дій. Неповнолітнім, схильним до вчинення правопорушень, було приділено особливу увагу та роз’яснено, що у разі порушення вимог законодавства до них можуть бути застосовані заходи як виховного, так і правового впливу.

Проведення профілактичних бесід із  підлітками в закладах освіти є дієвим інструментом попередження правопорушень.Надзвичайно важливою в цьому контексті є ювенальна превенція – запобігання вчиненню правопорушень дітьми та проявам небезпеки відносно них.

                                               Викладачка Наталія Остапчук

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...