Головна / Методична робота / Засідання МК / Використання сервісу Zoom в умовах дистанційного навчання

Використання сервісу Zoom в умовах дистанційного навчання

zoom fcpo

Сучасні інтернет-технології пропонують широкі можливості для кожного, а різноманітні сервіси для дистанційної роботи дозволять не просто провести урок, а зробити це ефективно.Сервіс Zoom – це сучасна програма для проведення відеоконференцій, що користується популярністю у багатьох країнах світу. Інструменти програми  надають можливість якісного онлайн-спілкування .

Снимок экрана (111)20 лютого  2023 року  у Федорівському центрі професійної освіти відбулося засідання методичної комісії викладачів загальноосвітніх дисциплін на тему: “Використання сервісу Zoom в умовах дистанційного навчання”. Викладачка Наталія Остапчук розповіла  про особливості роботи на сервісі Zoom, як організувати відеоконференцію, про переваги та недоліки сервісу; поділилася створеним інтерактивним плакатом із теми.

Снимок экрана (124)Педагоги, які працюють із здобувачами освіти в Zoom, показали колегам доцільність та ефективність дистанційної роботи на даному сервісі. Практично продемонстрували можливості сервісу для роботи: Катерина Земелько поділилася досвідом з використання інтерактивної дошки сервісу Zoom, Алла Шепель доповнила колег,  також зупинилася на можливості проведення опитування в Zoom та деяких особливостях налаштування програми. Олена Антонова та   Олена Малахова акцентували увагу педагогів на важливості підготовчого етапу роботи, та підкреслили, що сервіс Zoom відкриває широкі можливості для інтенсифікації й удосконалення процесу навчання.

Наталія Остапчук, голова методичної комісії

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...