Головна / Новини / Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань – 2021»

Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань – 2021»

IMG_20210610_101607 Відповідно наказу МОН України № 1452 від 24.11.2020 р. «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік» та з метою всебічної підтримки обдарованої молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій в освітніх закладах України, забезпечення інтеграції вітчизняної освіти і науки у європейський та світовий простір, Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України проведено Всеукраїнську інтернет-олімпіаду «Крок до знань – 2021» у формі онлайн тестування з базових дисциплін шкільного циклу. Мета Олімпіади: виявлення та розвиток творчих здібностей учнів, підвищення зацікавленості до навчання, створення умов для інтелектуального розвитку, підтримки обдарованих дітей, зокрема сприяння у професійній орієнтації та продовженні навчання учнів; пропагування наукових знань, об’єднання талановитої молоді України.

Учасниками стали учні закладів загальної середньої, позашкільної і професійно-технічної освіти віком від 8 до 17 років. Наш заклад на Олімпіаді був  представлений в секції «Інформатика» здобувачем освіти 6 групи Шаповалом Олександром (викладач Шепель А.А.)

За участь у  Всеукраїнській інтернет-олімпіаді Олександра нагороджено дипломом. Бажаємо нашому учаснику здоров’я, творчої наснаги та подальших здобутків і перемог.

диплом шаповал

 

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...