Головна / Новини / Здрастуй, чарівна країна Професій і Знань!

Здрастуй, чарівна країна Професій і Знань!

DSCF7385Радість зустрічі, сміх і розмови,

Скільки спогадів буде у вас

До навчання дзвінок кличе знову,

За  знаннями рушати вже час.

  І знову барвистий  вересень радо зустрічає своїх вихованців на порозі ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей». Вже вкотре зібралися у дружнє ліцейне коло учні, батьки, педагоги та працівники аби святкувати День Знань – початок нового навчального року.

  Урочистою ходою під мелодію славнозвісного запорізького маршу крокують прапороносці, виносячи  Державний Прапор України. Ведучі оголошують про початок урочистостей.

  З вітальним словом звертається до присутніх заступник директора з виховної роботи Раїса Василівна Кугаєнко, яка бажає гарних успіхів у навчанні, здобутті професійних вмінь та навичок, здоров’я, миру та злагоди в родинах і країні.

  Линуть слова щирих привітань з уст учасника бойових дій на сході нашої країни Валерія Забави, учні вітають мужнього героя квітами та словами : «Героям слава!»

  Цього дня двері нашого ліцею гостинно відчинилися для першокурсників таких красивих, схвильованих і радісних, які вирішили обрати робітничу професію. І дали вони обіцянку оволодіти обраною професією так,  щоб бути найбільш корисним своєму народу, навчитися долати труднощі, бути наполегливими в досягненні мети.  І злетіли з рук першокурсників повітряні кульки догори, як символ миру, добра, дружби, юнацьких мрій та сподівань.

  На святі звучали слова привітань від викладача Наталії Миколаївни Остапчук та майстрині виробничого навчання Світлани Петрівни Нечет. Благословила дітей на  успішне навчання мама першокурсника Віта Вікторівна Тернова, засіваючи всіх присутніх житом-пшеницею, як зернами родинного тепла, щастя, добра.

  І, звичайно, яке ж свято без приємної миті нагородження кращих учнів ліцею, що стали переможцями  традиційного конкурсу «Учень року – 2016».  Номінацію «Зразковий учень» отримали Азаров Віктор ( 3 курс, група № 41), Сержанський Максим (3 курс, група № 42), Мороз Максим ( 4 курс, група№32), Єрмакова Карина ( 2 курс, група № 53), Толошний Андрій ( 2 курс, група № 52), Гуцова Анастасія ( 4 курс, група № 33).У номінації «Кращий з професії» відзначено учня групи № 53, другокурсника Літвінова Владислава та учня групи № 52, другокурсника Дейнегу Владислава. Номінацію «Спортивна надія» вибороли Гринь Артем та Голубєв Артем  (група № 33, 4 курс). Творчою особистістю визнано ученицю групи № 53, другокурсницю Надію Оліфан, яка виконала  інструментальну композицію на акордеоні.

  Усі з нетерпінням чекали на перший дзвоник, який забринів у руках першокурсників Руденко Вікторії та Шрамка Володимира, радісно сповістивши, що навчальний рік розпочався!

  З нагоди 25-ї річниці Незалежності України у класах пройшов перший урок на тему: «Від проголошення Незалежності – до нової України», на який запросили і військовослужбовця  зони АТО Валерія Забаву.

  То ж нехай стежина знань буде радісною і повною приємних сюрпризів! З новим навчальним роком вас, друзі!

С.В.Балак

DSCF7398

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-23c6ec29b0a4b3f51e506acee57fde1a-V

На порозі професійних буднів…

15 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбувся захист дипломних робіт у ...