Архів блога
92 група. Тема: Паралельність площин. Розв’язування задач.
Тема: Паралельність площин. Розв’язування задач. Актуалізація опорних знань. ...
Читати далі »Вироби з заварного тіста (86 группа)
Заварне́ тісто — вид тіста, який отримав свою назву від способу приготування. При приготуванні заварного тіста борошно з’єднується з киплячою водою, сіллю і жиром і вариться або запарюється. Заварена маса змішується з великою кількістю яєць. Заварне тісто готується без цукру, має прісний смак і різноманітне застосування. Таке тісто готується без будь-яких ...
Читати далі »Група 17Т2 Біологія Заняття №43 Контрольна робота
Група 17Т2 Біологія Заняття №43 Контрольна робота з теми «Адаптація» ...
Читати далі »Заварний напівфабрикат (86 гркппа)
Характерною особливістю заварного напівфабрикату є значне збільшення в об’ємі під час випікання і утворення при цьому в середині виробу порожнин, які заповнюють кремом чи начинками. Щоб досягнути такого ефекту, заварне тісто повинно мати в’язку консистенцію і містити значну кількість вологи. ...
Читати далі »92 група. Тема: Паралельність площин.
Тема: Паралельність площин. 1. Повторити вивчений матеріал слайди 1-10 з Презентація: Паралельність площин 2. Вивчити матеріал “Паралельність площин”, записати в зошит означення паралельних площин, ознаку паралельності площин, приклади задач , поданих у презентації. 3. Підручник Математика 10 кл & 31 стор ...
Читати далі »