Головна / Новини / ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей»

ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей»

ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» розташований в мальовничому і затишному місці, далеко від міської метушні. Вранці з першими променями сонця, наші  учні прокидаються від співу місцевих пташок, саме тому  вони навчаються з таким натхненням і завзяттям.

А для гарного навчання тут є усі умови. В кожного учня є своя затишна кімната у гуртожитку, тут можна вчити уроки, слухати музику, в наявності безкоштовний Інтернет, є можливість проводити час з друзями у вільний від занять час.  До речі, гуртожиток абсолютно безкоштовний, що допоможе батькам заощадити сімейні кошти.

Безперечно,  навчання забирає багато сил та енергії,  та поповнювати запас калорій нашим учням допомагають  працівники їдальні, вони з радістю годують дітей  збалансованою та по-домашньому смачною їжею.  Тут вас нагодують і борщем , і картоплею з м’ясом, і про солоденьке не забудуть. І вся ця смакота цілком безкоштовно.  Сумніваєтесь, а ви приїжджайте і перевірте!

У ліцеї створені всі умови для розвитку талантів  художньої самодіяльності, цікавого дозвілля та відпочинку. Учні перебувають в атмосфері  турботи і затишку. У навчальному закладі добре поставлена виховна робота, організовуються вечори відпочинку, дискотеки, екскурсії. Ліцей бере активну участь  в обласних оглядах художньої самодіяльності.

Цікавою  і насиченою є спортивна сторінка сучасного життя ліцею. У ліцеї  традиційно організовуються  змагання «Козацькі розваги». На змагання приїздять  команди з усієї області,  й досить часто саме учні  нашого ліцею здобувають призові місця.  Команди навчального  закладу ставали  переможцями  районних змагань з  легкої  атлетики та волейболу. Так і цієї зими наша команда зайняла друге почесне місце в  змаганнях з волейболу. Юні спортсмени впевнені, що в майбутньому на них чекають нові успіхи та звершення.

У навчальному закладі постійно відбуваються зміни. І ці зміни свідчать про прогресивний розвиток ліцею. Навчальний заклад  упроваджує в навчальний процес  новітні комп’ютерні технології.  Так, на базі ліцею  відкрито клас сільськогосподарських машин з надсучасними електрифікованими стендами, комп’ютерний клас для вивчення правил дорожнього руху. З їх допомогою учні наочно вивчають будову та механізм роботи техніки. А теоретичні знання учні закріплюють на практичних заняттях з водіння.

Сьогодні  ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» здійснює підготовку учнів за такими професіями:

на базі 9 класів

–          Тракторист машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорії «А1», «В1»); слюсар-ремонтник; водій автотранспортних засобів; водій автотранспортних засобів (категорії «В», «С»);

–          Кухар; кондитер.

на базі 11 класів

–          Тракторист машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорії «А1»); водій автотранспортних засобів; водій автотранспортних засобів (категорії «В», «С»);

–          Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів.

Якщо в навчальному закладі працюють віддані своїй справі люди, яким небайдужа його доля, є всі підстави вважати, що у нього є майбутнє. Колектив ДНЗ « Чубарівський професійний аграрний ліцей» саме такий. Це колектив, у якому працюють професіонали, патріоти нашої держави, деякі з них віддали багато років справі становлення та розвитку навчального закладу. Але є і такі, що нещодавно приєдналися  до нашого колективу і працюють  над досягненням спільної мети, примножуючи славу нашого ліцею, і вірять у те, що зерна  знань проростуть дружніми сходами добрих справ.

Головна мета ліцею – працювати на благо підготовки підростаючого покоління, сіяти в душах учнів зерна знань мудрості, добра та порядності.

 

відкритий урок фізики_1 Відкритий урок фізики_2 день відкритих дверей_1 день відкритих дверей_2 День відкритих дверей_3 Навч корпус_2 Напвч корпус Новий рік Новий рік_1 Ставок

 

Про admin

admin

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...