Головна / Новини / Гідне визнання!

Гідне визнання!

Роль педагога є ключовою у формуванні суспільства. Саме вчитель закладає моральну основу нації, розкриває перед учнями різні грані багатовимірної дійсності. Він разом зі своїми вихованцями є активнимтворцем нового життя, що будується на принципах патріотизму, шанобливого ставлення до своєї мови, культури та історії. Участь у конкурсах – це постійне вдосконалення особистості, великий стимул для саморозвитку.

Кожен конкурс для вчителя – це великі затрати енергії, часу, певний стрес. Але він приносить і неймовірне задоволення від зробленого та достойного результату. Для кожного педагога є важливим визнання та успіх, здорова конкуренція та перемоги!

Високим та гідним результатом співпраці викладача української мови та літератури Олени Антонової та здобувачки освіти 12 групи Кокойлової Софії стала публікація роботи «Зійде сонце» в інформаційно-методичному віснику Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області (№14 2024 р.)

Бажаємо творчого натхнення, креативності та наснаги!

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

646947644246

Вишиванку одягаємо, Україну прославляємо!!!

Крилаті вислови про вишиванку, або як її просто називали в народі – ...