Головна / Новини / І кожен фініш – це, по суті, старт

І кожен фініш – це, по суті, старт

Дорогі діти, за три роки навчання ми здолали чимало викликів і перешкод, попри війну не втратили надію на світле майбутнє. І  головне: ви здобули середню освіту та професію!  Ви, здобувачі освіти 13 групи,  завжди були активними в житті нашого закладу – Федорівського центру професійної освіти, наполегливо здобували важливі та затребувані професії «Кухар» та «Кондитер», брали участь у різноманітних творчих конкурсах.

2024-06-23_19-29-05

Щиро вітаємо вас із завершенням навчання у професійному закладі! Починається ваша нова подорож, наповнена викликами та можливостями. У цей складний час для нашої країни, ваша майстерність і талант набувають особливого значення. Ваша робота не лише задовольнятиме потреби в їжі, але й приноситиме людям радість та комфорт, що є надзвичайно важливим. Ваші страви можуть стати тим маленьким острівцем затишку, який потрібен кожному в часи випробувань. Постійно вдосконалюйте свої навички, опановуйте нові технології та рецепти. Пам’ятайте, що навчання не завершується з отриманням диплома – це лише початок вашого професійного шляху. Не бійтеся нових викликів, адже саме вони роблять нас сильнішими та відкривають нові горизонти.

Нехай кожен ваш день буде повен нових ідей та бажання творити. Нехай ваше життя буде сповнене гармонії, миру та добробуту. Ваші здібності та праця є надзвичайно важливими для відновлення та процвітання нашої країни. Нехай ваш професійний шлях буде яскравим, успішним і приносить задоволення!

Наталія Остапчук

та

Людмила Яценко.

2024-06-23_19-27-192024-06-23_19-24-10

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

2024-09-11_11-19-18

Науково-методична тема Федорівського центру ПО

Педагогічний колектив Федорівського центру професійної освіти у 2024- 2025  навчальному році розпочав  працювати   ...