Головна / Кухар; Кондитер / Гастрономічний код нації

Гастрономічний код нації

У межах співпраці Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро», Громадська Спілка «GASTROCLUB» був проведений з 08.12.2023 по 15.04.2024 року Всеукраїнський гастрономічний відеоконкурс «Гарбузовий маєток 2023-2024».

584945612

Метою проведення конкурсу було, залучити здобувачів освіти, майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-теоретичної підготовки до приготування страв з гарбуза з акцентом на українську кухню. Дати можливість поділитись з мешканцями України  своїми рецептами для створення нової історії кондитерського мистецтва України.

Ми теж стали учасниками цього конкурсу. Федорівський ЦПО представляла майстер виробничого навчання Світлана Селімова зі стравою «Сіннабони з гарбузом, родзинками та корицею».

Конкурс проходив в три етапи. Оцінювали роботи учасників відомі шеф-кухарі, представники громадських організацій і об’єднань.

  1. Крутенко Тетяна- Член Асоціації Шеф кухарів України, Член Асоціації Шеф кухарів Італії.
  2. Влада Костюк (Дніпро) – шеф-кондитер.
  3. Олена Булах- голова ГО « Асоціація рестораторів та готельєрів м.Дніпро» .
  4. Юрій Сіменько- Шеф кухар.

 89451623Я, своєю стравою показала всю різноманітність використання пана гарбуза.

Конкурсна страва «Сіннабони з гарбузом, родзинками та корицею» вразила журі своєю оригінальністю, новизною та отримала своє визнання III місце у конкурсі.

Відеоконкурс «Гарбузовий маєток 2023-2024» дав можливість учасникам поділитися своїми рецептами для створення нової історії кондитерського мистецтва України, які опублікуються в електронній версії книги «Гарбузовий маєток».

Світлана Селімова

Майстер в/н

2165115153

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20240712_135946_643

Сила єдності: Допомагаємо ЗСУ разом

Колектив Федорівського центру професійної освіти активно допомагає захисникам України. Кожен внесок, незалежно ...