Головна / Спортивні досягнення / Військово-спортивний конкурс «Призовник-2016»

Військово-спортивний конкурс «Призовник-2016»

23вересня 2016 року команда ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» у складі:

DSC_0975

  1. Цьопкало Денис
  2. Ротко Олександр
  3. Колісніченко Дмитро
  4. Заікін Дмитро
  5. Балабан Микола
  6. Шапаренко Володимир
  7. Котенко Руслан
  8. Марченко Микола
  9. Чивірда Олександр
  10. Кулагін Андрій
  11. Євпак Руслан
  12. Яланський Артем

 на запрошення Пологівської районної державної  адміністрації  вирушила до міста Запоріжжя  на обласний  військово-спортивний конкурс  «Призовник -2016».

Традиційно ці змагання проводяться  на  території військового містечка №9 в/ч  А 1978, де базується наша легендарна 55-та артилерійська бригада. Цього року в змаганнях брали участь 12 команд студентської молоді та 5 команд працюючої молоді. Вперше в цьому конкурсі брала участь і команда нашого ліцею.

Усі команди вишикувались на плацу для урочистого  відкриття  конкурсу, який проводиться за підтримки Центра патріотичного виховання молоді. Пролунали привітання організаторів та гостей свята, над плацом замайорів жовто-блакитний прапор України, який підняли переможці конкурсу минулого року, прозвучав гімн і змагання розпочалися.

В програмі змагань були такі види:

  1. Конкурс строю та пісні
  2. Неповне розбирання та збирання автомату АКС-74
  3. Виконання нормативів у засобах захисту
  4. Спеціалізований крос
  5. Перша медична допомога в умовах «бойових дій»
  6. Змагання зі стрільби
  7. Підтягування у бронежилеті
  8. Військово-прикладна естафета

У конкурсі строю та пісні учасники повинні були  продемонструвати свої уміння  виконувати команди керівника загону та вправність у проходженні з піснею рівномірним строєм. Якнайкраще з цим завданням впорались наші хлопці під командуванням Цьопкала Дениса, учня 64 групи вони вибороли І місце в цьому  виді змагань.

У другому виді конкурсу, а саме неповному розбиранні та збиранні автомату АКС-74,  не було рівних нашим хлопцям Балабану Миколі та Цьопкалу Денису і в командному заліку вони перемогли своїх суперників і вибороли  І  місце. А Цьопкало Денис із результатом 0.42.49″ в особистому заліку був нагороджений медаллю та грамотою.

Дуже цікавою була  військово-прикладна естафета , тут командам потрібно було продемонструвати  усі свої вольові та  швідкісно-силові якості, а також вміння влучно стріляти  та спритно виконувати поставлені  задачі.

У конкурсі підтягування на перекладині у бронежилеті вагою 12 кг, наші хлопці підтяглися  51 раз  і посіли ІІІ місце, поступившись командам ЗНУ та МДПУ. Хочеться  відзначити  учня нашого ліцею Яланського Артема, який в особистому заліку підтягнувся 13 раз і показав також ІІІ результат.

У спеціалізованому кросі хлопці  повинні були пробігти дистанцію       1 км у бронежилеті, а на фініші поцілити у мішень з пейнтбольного маркера.

У домедичній допомозі в умовах бойових дій командам необхідно було провести огляд пораненого,  надати йому першу медичну допомогу та за допомогою нош евакуювати у безпечне місце.

 Усі конкурси були дуже цікавими, день промайнув непомітно і от судді пішли підбивати підсумки змагань, а команди,  втомлені, але задоволені, обідати у військову їдальню.

За результатами усіх конкурсів перемогла команда  ТДАТУ , на другому місці команда  МДПУ, а на третьому  команда Токмацького механічного ліцею. Наші хлопці  посіли 6 місце в цих змаганнях.

Р.S. Дуже приємно нам було зустріти серед військовослужбовців і випускників нашого ліцею Федька Дмитра та Недовінченого Олександра. Хочемо їм побажати легкої служби та подякувати за їхню мужність і відвагу.

Керівник фізичного виховання

Островська В.С.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20211012_120534

Козацькі забави

12 жовтня у Вільнянському відділенні пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» до Дня ...