Головна / Спортивні досягнення / Козацькі розваги 2016

Козацькі розваги 2016

DSC_0765 Традиційно у Пологах пройшла військово-патріотична гра «Козацькі розваги», і вперше на змагання був запрошений і Державний навчальний заклад «Чубарівський професійний аграрний ліцей».

За честь ліцею боролися Цьопкало Денис (капітан команди), Ротко Олександр, Білоконь Руслан, Бабійчук Євгенія, Павлушкіна Валентина та Парило Юлія. Програма змагань складалася із 10-ти конкурсів. І приємно, що учні нашого ліцею не пасли задніх, а гідно показали себе на районному рівні. Так, ми були першими серед 15-ти команд у конкурсі «Історія України», де нами були проведені паралелі між історією козацтва та сучасністю, а також кращими ліцеїсти були у конкурсі речівок, де допомогла нам і Ковальова Валерія, яка намалювала для команди чудові плакати на тему здорового способу життя. Третіми були ми в конкурсі «Страва із сала». В усіх інших конкурсах ми посіли золоту середину. Тому за підсумками всіх конкурсів ми стали четвертими.

Кожен конкурс судило професійне журі, у складі якого обов’язково був і учасник АТО. Приємно, що майже в кожному виді змагань саме військові надавали нам перевагу і вболівав за нас. Серед них був і випускник нашого ліцею Савко Ернест.

Крім того учнів пригощали справжньою солдатською кашею та показали на площі військову техніку.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20211012_120534

Козацькі забави

12 жовтня у Вільнянському відділенні пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» до Дня ...