Головна / Новини / Ми святкуємо День вишиванки!

Ми святкуємо День вишиванки!

DSC_020256515

Вишиванка – символ України,
Кожної великої родини,
Нашої історії та мови
Залюбки вдягаємо її знову.

Щороку третього четверга травня Україна та весь світ відзначають день вишиванки. Цього року виповнилося тільки 15 років цьому святу, але воно так прижилося і вкорінилося серед українців, що здається було завжди. Цей день став родинним святом, коли кожен член сім’ї одягає вишиванку, зустрічається зі своїми друзями теж одягненими у вишиванки. І вся Україна перетворюється в одну дружну велику вишиванкову родину.

DSC_0146Як завжди, долучилися до цього свята й здобувачі освіти Федорівського центру професійної освіти. У зв’язку із карантинними заходами відсвяткувати на повну немає можливості, але ми провели фото сесію у вишиванках, а також взяли участь у концерті, що організувала Федорівська громада. Здобувачі освіти Федоров Михайло та Прегон Данило виступили з вокальними композиціями на святі.

Федорівський центр ПО щиро вітає всіх зі святом та бажає такої щирості, єдності між людьми, яка панує цього дня, протягом усього року.

                                                          Комар Тетяна,

                                                           учнівське самоврядування

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...