Головна / Виховна робота / Новий рік ступає на поріг

Новий рік ступає на поріг

корзинаВже у природі чари скрізь зимові –

І кришталеві гілочки блищать

Зимові дні казкові та чудові

 Зима прийшла! Канікули спішать!

Ось нарешті і дочекалися казкового новорічного вечора у ліцеї. З радістю та дивовижним настроєм всі чекали на свято, адже воно принесло разом з собою красуню – ялинку, новорічні вогні, зимові розваги, різдвяні канікули.

З ініціативи учнівської Президентської ради було організовано  конкурси на кращу новорічну іграшку, газету, конкурс святкових композицій.

Існує прикмета: як зустрінеш Новій рік – так його і проведеш. То ж ми зустрічали свято зі сміхом, неординарними номерами художньої самодіяльності, веселими іграми, конкурсами ,і….., звичайно новорічними подарунками та солодощами!

У гості до ліцеїстів завітали казкові персонажі: Дід Мороз (Максим Мороз), Снігуронька (Надія Оліфан), символ 2016 року Мавпеня (Мельник Владислав), Пірат (Єгор Суховий), Зима (Вікторія Стецюк), Відьма( Карина Гаврішко), ведучі Максим Сержанський та Карина Єрмакова.

Біля зеленої красуні зустріли і колишніх випускників ліцею Вадима Домбровського та Богдана Шкребтана, які подарували всім присутнім музичні вітання.

Що ж принесе нам 2016 рік? Чим запам’ятається? Ми всім бажаємо, щоб 2016 рік був роком миру, щастя, радості та добра. Нехай у ваших домівках панує злагода, добробут та взаєморозуміння. І запам’ятайте головне: якщо хочеш бути щасливим – будь ним!

Автор: Балак С.В.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

75785747585

Результати відбору підручників за 11 клас