Головна / Новини / Обрядові новорічні свята

Обрядові новорічні свята

танці За доброю традицією у ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» пройшли календарно – обрядові новорічні свята. Веселу атмосферу дозвілля учнів та працівників цього року спланувала бібліотекар Зубець Галина Василівна. Розпочали калейдоскоп свят з Дня Катерини, яке у ліцеї відсвяткували 7 грудня. Учні ліцею приготували та провели 17 грудня «Андріївські вечорниці» . 19 грудня пройшло тематичне свято «Ходить світом Миколай», всі були задоволені і веселі, працювала фабрика Діда Мороза, учні виготовляли новорічні прикраси. 24 грудня учні та працівники ліцею провели новорічний карнавал за мотивами казки «Попелюшка». В цьому дійстві головну роль виконала учениця групи №51 Рудич Олена, ведучими свята були майстер виробничого навчання Бабійчук Наталія Олександрівна та учениця Пейчева Анастасія. Активну участь у проведенні новорічної вистави приймали викладачі:

• Фея – Павелко Вікторія Юріївна;

• Зла мачуха – Островська Вікторія Сергіївна;

• Баба Яга – Кір’янова Юлія Вікторівна.

Роль Діда Мороза та Снігуроньки виконали Крижановський Владислав та Курта Анастасія. Доньками злої мачухи були Прохватило Олександр та Шечков Роман. Ролі кощія та чорта виконали Самойлов Павло та Ротко Олександр. Активну участь у святі прийняли учні груп №43, №51, №54: Кошилко Василь, Бойко Микола, Лапутін Микола, Казарян Едуард, Гонтар Микола, Полігузов Володимир. Розвеселили публіку хлопці танцями кумедних сніжинок та веселих мавпочок . Для дітей працівників ліцею 25 грудня був проведений святковий новорічний ранок. Широко розплющені оченята дітвори світилися блиском та радістю. Ялинка, конкурси, ігри, яскраві герої новорічної казки вразили і малюків, і батьків. Символом прийдешнього року була «Мавпочка» роль якої виконав Владислав Зелєнцов. Проводжаючи рік Вівці ми сподіваємося, що 2016рік принесе нам мир та злагоду в сім’ї, добробут, успіх у праці та навчанні і з надією віримо що рік Мавпи буде активнішим і вдалішим.

Викладач Кір’янова Ю.В.

Про admin

admin

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...