Головна / Методична робота / Інноваційна діяльність / Обласний семінар-практикум педпрацівників ПТНЗ з професій сільськогосподарського виробництва

Обласний семінар-практикум педпрацівників ПТНЗ з професій сільськогосподарського виробництва

DSC_011722 березня у ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» пройшов обласний семінар педпрацівників ПТНЗ з професій сільськогосподарського виробництва на тему «Інноваційні форми організації та проведення уроків професійно-теоретичного (професійно-практичного) навчання». Куратором семінару була методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти в Запорізькій області Немченко Маріанна Михайлівна.

На заході були присутні представники із шести навчальних закладів області, які навчають сільськогосподарським професіям, а також голови сільських рад Черноус Володимир Іванович та Скорупа Денис Станіславович.

Семінар розпочав директор ліцею Зелєнцов Андрій Володимирович, який розповів про навчальний заклад, окреслив основні проблеми та задачі на сучасному етапі навчання в ПТНЗ.

Далі засідання продовжив викладач ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» Циганов Ігор Володимирович з методичною доповіддю на тему «Сучасні методи навчання на уроках професійно-теоретичної підготовки з предмету «Трактори».

DSC_0156Потім учасникам семінару було запропоновано відкритий урок викладача ДНЗ «Чубарівський ПАЛ» Середи Станіслава Вікторовича з предмету «Сільськогосподарські машини» на тему «Електрообладнання і автоматична система контролю» у групі №41. Учасниками семінару було відзначено професійність викладача та добре володіння матеріалом.

Продовжила семінар Зелєнцова Тетяна Анатоліївна, старший майстер ДНЗ «Чубарівський ПАЛ», з доповіддю «Підвищення ефективності професійно-практичної підготовки, перспективи розвитку матеріальної бази навчально-виробничих майстерень з підготовки з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».

І наприкінці Немченко Маріанна Михайлівна підвела підсумки роботи обласного семінару-практикуму, відзначивши високий рівень організації та змістовність цієї зустрічі.

                                              Кугаєнко Р.В., заступник директора з НВР

 

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

71785187158

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я”

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я” Микитенка Нікіту, здобувача освіти групи 13. ...