Головна / Новини / Відкриття конференц-залу

Відкриття конференц-залу

DSC_0096Реалізуючи план розвитку навчального закладу, 17 березня у Державному навчальному закладі «Чубарівський професійний аграрний ліцей» відбулося відкриття нового сучасного конференц-залу. Це вдалося зробити завдяки наполегливості та ініціативності нашого директора Зелєнцова Андрія Володимировича, який давно мріяв зробити сучасний конференц-зал, де можна було б проводити наради, педради та виховні заходи.
Він зроблений, можна сказати, з нуля. У приміщенні колишньої бібліотеки залишилися тільки стіни, а все інше було замінено. Ремонт у приміщенні тривав цілий місяць. Перш за все було натягнуто підвісну стелю та зроблено сучасне освітлення. Далі було зроблено підлогу, поклеєні шпалери, також у конференц-залі повісили жалюзі та сучасні конвектори, поставили нові меблі та стільці. І на останок туди провели Інтернет та Wi-Fi.
Ремонт проводили власними силами, великий внесок у цю справу зробили Гук Анатолій Михайлович, Рева Андрій Леонідович, Двірник Андрій Миколайович, Двірник Тетяна Миколаївна, Кореновська Вікторія Юріївна, Соловей Ольга Олексіївна, Прохватило Олександр Петрович, Ткаченко Іван Сергійович та Кір’янова Юлія Вікторівна.

Павелко Вікторія, викладач

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

71785187158

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я”

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я” Микитенка Нікіту, здобувача освіти групи 13. ...