Головна / Відкриті уроки / Щасливої дороги, дорогі випускники

Щасливої дороги, дорогі випускники

viber_image_2023-06-30_11-40-22-650 30 червня 2023 року зі складу учнів Федорівського центру професійної освіти у самостійне життя було проведено 17 здобувачів освіти першого курсу на базі повної загальної середньої освіти групи № 24 за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорія “А1”); водій автотранспортних засобів; водій автотранспортних засобів (категорії “В”, “С”) ” та 29 здобувачів освіти третього курсу на базі базової загальної середньої освіти групи № 3 за професією “Оператор комп’ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних”.

viber_image_2023-06-30_18-40-49-592Комісія з проведення державної кваліфікаційної атестації приймала випускні іспити у вигляді захисту дипломних проектів, виконання кваліфікаційних завдань, практичних завдань за професіями. Учні, які з поважних причин не змогли бути присутніми на іспитах особисто, здійснювали захист з використанням комп’ютерних мереж онлайн. Всі випускники успішно склали державну кваліфікаційну атестацію та отримали довгоочікувані документи державного зразка – дипломи кваліфікованого робітника та свідоцтва про повну загальну середню освіту. Особливо приємно відзначити учня групи № 24 Антона Узбека та учениць групи № 3 Вікторію Філоненко та Катерину Шушуру, які отримали дипломи кваліфікованого робітника з відзнакою.

viber_image_2023-06-30_11-37-54-904Хочеться побажати кожному з вас знайти свій шлях у житті, щоб він був рівним і гладеньким. Нехай кроки до дорослого життя, які ви зробите сьогодні, будуть успішними, адже від цього залежить дуже багато! Наповнюйте кожен день свого життя справжньою надією та плануванням, позитивними емоціями та задоволенням, які сьогодні вкрай необхідні. Ідіть завжди за своєю мрією і не відступайте, знайдіть щастя в житті і не відпустіть його. Удачі і успіхів вам на складному, але дуже цікавому життєвому шляху!

                                                                                   Заступник директора з НВР Ольга Бортнік

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-b1d09491a94cd15be9b6eeac327ff6f5-V

Перевірочні роботи з професії «Кухар» 4 розряду

26 лютого у групі №36/1, Федорівського ЦПО (професія «Кухар; кондитер», група ТУ, ...