Кухар – одна з найдавнішніх і найсучасніших професій в усьому світі. Добрий кухар цінується в усі часи і у всіх народів.
Про кухарів, їх мистецтво складають прислів`я, загадки, легенди.
Кухар – це в першу чергу творець. Творець прекрасного, смачного, привабливого.
Саме з таких слів викладачки 30 червня розпочалася підсумкова кваліфікаційна атестація здобувачів освіти з професії «Кухар; кондитер» Федорівського центру професійної освіти. Зустріч відбулася в дистанційному режимі, але це не завадило здобувачам освіти гідно захистити свої роботи та отримати III-й розряд кухаря. На відеоконференції здобувачі освіти демонстрували свої презентації та відео з приготування страв.
Хотілося б відзначити таких здобувачів освіти: Анна Гусарчук, Рувим Білай, Мар’яна Кісіль, Нікіта Микитенко та Анна Кузьменко, які підготувалися на відмінно: змогли правильно приготувати свої страви, роботи відповідали всім вимогам. Також вони правильно відповідали на поставленні запитання.
Тож хочеться побажати здобувачам освіти успіхів, творчого натхнення, бажання творити шедеври.
Викладачка Ольга Тимошенко.