
Кухар – одна з найдавнішніх і найсучасніших професій в усьому світі. Добрий кухар цінується в усі часи і у всіх народів.
Про кухарів, їх мистецтво складають прислів`я, загадки, легенди.
Кухар – це в першу чергу творець. Творець прекрасного, смачного, привабливого.
Саме з таких слів викладачки 30 червня розпочалася підсумкова кваліфікаційна атестація здобувачів освіти з професії «Кухар; кондитер» Федорівського центру професійної освіти. Зустріч відбулася в дистанційному режимі, але це не завадило здобувачам освіти гідно захистити свої роботи та отримати III-й розряд кухаря. На відеоконференції здобувачі освіти демонстрували свої презентації та відео з приготування страв.
Хотілося б відзначити таких здобувачів освіти: Анна Гусарчук, Рувим Білай, Мар’яна Кісіль, Нікіта Микитенко та Анна Кузьменко, які підготувалися на відмінно: змогли правильно приготувати свої страви, роботи відповідали всім вимогам. Також вони правильно відповідали на поставленні запитання.
Тож хочеться побажати здобувачам освіти успіхів, творчого натхнення, бажання творити шедеври.
Викладачка Ольга Тимошенко.
ФЕДОРІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПО Міністерство освіти і науки України







