Головна / Спортивні досягнення / Зональні змагання з волейболу

Зональні змагання з волейболу

03.12.2015р. команда ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» прийняла участь в зональних змаганнях  з волейболу. У складі команди були наступні учні: 1. Колісніченко Дмитро   гр. № 51 2. Заікін Дмитро   гр. № 51 3. Бутенко Юрій   гр. № 51 4. Ротко Олександр   гр. № 51 5. Сліпченко  Олександр  гр. № 21 6. Лихвар Андрій  гр. № 31 7. Самойлов  Павло  гр. № 54 8. Прохватило Олександр  гр. № 54 В змаганнях приймали участь команди з Поліг ( господарі  поля), Куйбишева та Чубарівки. Команда Куйбишевського професійного аграрного ліцею посіла ІІІ місце. Головною інтригою змагань  була гра між Пологівським професійним  ліцеєм та  ДНЗ…

Голосуємо!

Колісніченко Дмитро
Заікін Дмитро
Бутенко Юрій
Ротко Олександр
Сліпченко Олександ
Лихвар Андрій
Самойлов Павло
Прохватило Олександр

Отже: загальний підсумок команди

Рейтинг користувачів 3.1 ( 2 голосів)

03.12.2015р. команда ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» прийняла участь в зональних змаганнях  з волейболу. У складі команди були наступні учні:

1. Колісніченко Дмитро   гр. № 51

2. Заікін Дмитро   гр. № 51

3. Бутенко Юрій   гр. № 51

4. Ротко Олександр   гр. № 51

5. Сліпченко  Олександр  гр. № 21

6. Лихвар Андрій  гр. № 31

7. Самойлов  Павло  гр. № 54

8. Прохватило Олександр  гр. № 54

В змаганнях приймали участь команди з Поліг ( господарі  поля), Куйбишева та Чубарівки. Команда Куйбишевського професійного аграрного ліцею посіла ІІІ місце.

Головною інтригою змагань  була гра між Пологівським професійним  ліцеєм та  ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей». Наші хлопці з перших хвилин матчу  примусили суперників оборонятися від нещадних подач. А неперевершений тандем  Колісніченко Дмитро – Заікін Дмитро не раз зривали оплески в залі. Що-й казати, Дмитро Колісніченко  грав просто блискавично і не давав суперникам жодного  шансу відбити  атаку.

Команда була одним цілим і результат гри тому підтвердження.  З розгромним рахунком 3:0, учні ДНЗ « Чубарівський професійний аграрний ліцей» перемогли і завоювали І місце. Пологи  опинилися на ІІ місці.

Хлопці, ми Вам щиро вдячні! Бажаємо витримки і наснаги в тренуваннях, бо не за горами обласні змагання з волейболу, в яких  ми сподіваємось, ви покажете достойний результат.

Керівник фізичного виховання

Островська В.С

Про admin

admin

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20211012_120534

Козацькі забави

12 жовтня у Вільнянському відділенні пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» до Дня ...